Først Guds rike...

Først Guds rike...


De av dere som følger meg på Facebook vet at jeg har vært avlogget sosiale medier i sommer. Jeg kjente nemlig på å ta en pause, og hvis jeg skal være helt ærlig så har det vært fantastisk! Av og til trenger man å være mer tilstedet i nuet uten andre forrstyrrende elementer.

Denne sommeren har jeg i større grad prioritert felleskapet med Jesus. Bibelverset i Matt 6,33

«Søk først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg» har preget denne ferien. Siden hodet mitt ikke har blitt fylt opp med inntrykk fra Facebook, Snapchat og VG har det vært plass til mer av Guds Ord.

Jeg trenger å søke Hans nærvær for å kjenne fred og balanse i mitt indre. Når Jesus er en del av min hverdag får Han også påvirke tankene og følelsene mine, slik at jeg kjenner på en større glede. En glede som i hvert fall ikke jeg klarer å produsere i meg selv, men som bare Han kan gi.


Det siste året har jeg fått være med på en spennende reise gjennom Kladdeboka. Jeg er så takknemlig for muligheten til å dele mine tanker med dere lesere. Det har vært GIVENDE!

Likevel kjenner jeg for å begrense bruken på Nettsiden og Facebook. Det har fått mer fokus enn jeg har godt av. Derfor har jeg bestemt meg for bare å publisere innlegg hver 14 dag i stedet for ukentlig. Jeg trenger og lengter etter å bruke mer tid sammen med Han som er kilden til alt jeg skriver. Foruten Han kan jeg intet gjøre!