Englebeskyttelse

Englebeskyttelse


Sønnen vår Theodor var 2 år og 9mnd. Han hadde akkurat lært seg å sykle. Min søster hadde parkert bilen i gården mens vi stod og pratet. Theodor tok sykkelen og gikk opp en bratt bakke ved siden av huset. Jeg hadde ikke fått med meg dette, og heller ikke at han syklet uten hjelm. Plutselig fikk vi se han komme ned bakken i en veldig fart. Han hadde glemt at tantes bil stod i gården og klarte derfor ikke å svinge unna. Sykkelen fòr rett i bilen og Theodor var på vei over styret, men stoppen i en «usynlig vegg». Det var så merkelig! Sykkelen smalt i bilen, men Theodor var ikke nær bilen. Han hadde ikke fått en eneste skramme. Vi stod sjokkerte tilbake! Jeg «brølte», Theodor gråt av sjokk og tante var helt fortumla. Vi visste bare at vi hadde vært vitne til noe overnaturlig som vi ikke kunne forklare.

Når mannen min Roar kom hjem fra jobb sa jeg: «I dag må vi bare være glade for at vi ikke måtte kjøre Theodor på sykehuset!».

"Det var rart," svarte Roar og  fortalte at han hadde sett et syn idet han kjørte ut av garasjen den morgenen. Han så Theodor stå i vinduet og vinke så livlig (sånn som han alltid pleier å gjøre), men plutselig så lå han bare der på bakken uten noe liv. Roar hadde fått en sånn merkelig vond følelse som bare gjorde at han måtte stoppe bilen ned i bakken og be om ekstra beskyttelse over Theodor den dagen.

Da skjønte vi hvor mektig bønn er og at bønn utgjør

en forskjell!