Gå derfor ut...

Gå derfor ut...


Mark 11,24: «Derfor sier jeg dere: Alt det dere ber om når dere ber, tro at dere får det, og det skal bli gitt dere.»

Dette verset kan selvfølgelig være en oppmuntring til mange deler av vårt kristenliv, men jeg hadde lyst til å fokusere på Jesu ord om å gå ut. Mange unnskylder seg med at de ikke vet om det er Gud eller egne tanker/ideer de kjenner på, men alle må da prøve å feile litt før enn gjenkjenner Hans stemme. Når vi likevel våger å bryte ut av vår komfortsone og handle i tro og tillit på det som blir gitt oss, vil vi oppleve at Hans løfter står fast.

Selv om vi ikke alltid føler eller kjenner Guds nærvær like tydelig har Hans Ånd tatt bolig i oss. Vi har ingen grunn til å tro at vi ikke har fått verktøyet som trengs for å være Hans etterfølgere. Da vi tok i mot frelsen flyttet Ånden inn i våre hjerter, og Han vil styrke og hjelpe i det vi begynner å vandre. Vi trenger bare å være frimodige og tro at vi har noe å gi videre til andre, så skal Han fullføre Sin gjerning gjennom oss.

Alt for ofte venter vi på at Gud skal åpenbare seg på en veldig overnaturlig måte og utruste oss til tjeneste, men dette verset sier så enkelt at vi skal få det vi trenger av hjelp, styrke og kraft idet vi går. Med dette som utgangspunkt kan vi alle virke som kristne på en enkel måte i hverdagen!