Identitet

Ny identitet


Jeg har vokst opp i et kristent hjem og vært veldig aktiv innenfor menighetsliv med sang og musikk. Jesus har alltid spilt en stor rolle i mitt liv, men som 30 åring fikk jeg oppleve noe som gav meg en ny identitet i Ham. Over tid hadde det vokst seg fram en større lengsel etter en dypere relasjon med Ham.


En dag mens jeg satt hjemme i stua og ba, sa jeg bare noe så enkelt som: «Kan ikke du bare snakke til meg». Jeg ønsket så veldig å lære Gud mer å kjenne. Før jeg visste ordet av det hadde jeg sovnet og begynte å drømme. Jeg så meg selv gående langs ei lang gate med dører på hver side. Jeg prøvde å komme inn noen av dørene, men det gikk ikke. Jo lenger ned i gaten jeg kom, desto mer bedrøvet ble jeg. Plutselig stod jeg med ei dør som allerede var åpen, men det la jeg ikke merke til før jeg stod i rommet og så Jesus stå med utstrakte armer. Sakte beveget jeg meg mot Han og la ansiktet mitt inntil Hans bryst. I samme øyeblikk som Han slo armene sine rundt meg, åpnet himmelen seg og fylte meg med en utrolig kjærlighet. Jeg våknet fra drømmen ved at hele kroppen min var fylt med en underlig følelse av fred.

Jeg hadde alltid visst at Jesus elsket meg, men denne dagen fikk jeg erfare Hans kjærlighet. Troen gikk fra hodet til hjertet. Jeg bare visste, at jeg visste, at Han elsket meg!