Ælske dæ

Kladdeboka

Takk!


Da var enda et prosjekt i mål, og denne gangen resulterte det i et album med sju sanger. Richard Farstad Lydstudio har arrangert og produsert alle sangene. Albumet heter "Ælske dæ" og gis bare ut digitalt. Den kan lastes ned på Spotify (link under) og andre streaming tjenester, eller kjøpes

på iTunes.


Tusen takk Richard for alt du har betydd for meg. I to år har vi jobbet oss fram til et uttrykk som representerer meg og som jeg er kjempe stolt av. Tenk at du har vært villig til å bruke så mye tid på meg. Det har vært mer viktig og avgjørende i livet mitt enn jeg klarer å beskrive med ord. Takk for alle dine oppmuntringer, ditt engasjement og ikke minst din store tålmodighet. Herlighet så takknemlig jeg er for at du er akkurat du.  

Igjen takk til Thomas Fagervik for fantastisk gitarspill. Du er bare helt rå!

Roar Farstad du er god som gull. Du får andre til å føle seg vel. Du leverte ikke bare en kjempe god mix, men du er også suveren på trommer. Tusen takk!

Til slutt vil jeg bare få takke Ingvald R. Ingebretsen for foto til cover og Ann Lisbeth Mangseth for design av cover. Dere begge er fantastiske å jobbe med. Takk!
Charlotte H. Salvesen

Vokal: Charlotte H. Salvesen

Koring: Charlottte H. Salvesen/Richard Farstad

Bass og synth: Richard Farstad

Gitar: Thomas Fagervik

Trommer: Roar Farstad

Miks: Roar Farstad

Master: Beat Music - Bjørn Erik Kvestad Pedersen

Cover: GRAF - Ann Lisbeth Mangseth

Foto: Ingvald R. IngebretsenTekst og melodi: Charlotte H. Salvesen


CD-albumbilde-3000X3000PX
CD-albumbilde-sangliste

Link til sangene: